Kawan - kawan

Wednesday, September 22, 2010

Bila handphone rosak....

 

 

Memang tak senang duduk….

Tak boleh jawab dan buat call…

Macam nak gila..

Semua contact number ada kat situ …

Gambar my baby pun kat situ

Important date dalam calendar pun kat situ …

Adress berbagai ada kat situ …

Sapa nak jawab ha…

Sehari menanti macam bertahun-tahun ..

Boleh naik meroyang without handphone…

Bukan sehendak tapi masa kini dah jadi keperluan ….

Cepatla baikk…jangan nak hang-hang lagikkk…

 

3 comments:

cheqna said...

salam
memang meroyan kalu phone wat hal..
moga phone akak cepat ok =)

Hanz said...

tifa..me sampal la ni takleh nak retrieve nombor kengkawan gara2 simpan dalam memori henfon motorola yg rosak..nak repair cam x bebaloi..last2 beli nokia yang paling murah..janji boley pakai

tifa said...

Tu la Tifa sekarang tengah pening -pening lalat ..tatau nak buat apa..buat bodo aje....nokia care pun tak pergi lagi. Harapkan en hubby....

Click click Nuffnang